برنامه غذایی گلخانه خیار
برنامه غذایی گلخانه خیار
مرحله | محصول | مقدار | طریقه مصرف | زمان مصرف |
اول | سوپرنات 93 | 20-30 لیتر | در داخل آب آبیاری | در زمان جوانه زنی |
دوم | آزومین | 10 لیتر | در داخل آب آبیاری | یک هفته پس از مرحله اول |
میکروم | 5 کیلوگرم | |||
سوم | ارت 23 | 1/5 کیلوگرم در هزار لیتر آب | محلولپاشی | در زمانی که اولین برگ حقیقی ظاهر شد (قبل از گلدهی) |
برفست | 250 میلی لیتردر هزار لیتر آب | |||
فلورال 20-20-20 | 1/5 کیلوگرم در هزار لیتر آب | |||
چهارم | سیفامین ب کا | 300 میلی لیتردرهزارلیتر آب | محلولپاشی | زمانی که گلها ظاهر شدند |
فلورال 20-20-20 | 1/5 کیلوگرم درهزار لیتر آب | |||
فلورال 20-20-20 | به نسبت 2-1 استفاده شود | در داخل آب آبیاری | ||
فرتی فلور 3 | ||||
پنجم | آلگاسیفو | 2 لیتر در هزار لیتر آب | محلولپاشی | در طول دوره برداشت و هر ماه تکرار شود |
آزومین | 1/5 لیتر در هزار لیتر آب | |||
کالسیسان | 1/5 لیتر در هزار لیتر آب | |||
بیولایت | 100 گرم در هزار لیتر آب |
- در اوایل فصل همزمان با آماده سازی خاک از کود ارگویت به میزان 5-1 کیلوگرم در هر متر مربع مخلوط با خاک استفاده شود.
- در اوایل فصل کشت (2 ماه قبل از کشت) جهت ضد عفونی خاک از سم واپام استفاده شود.