برنامه غذایی انگور
برنامه غذایی انگور
میزان مواد توصیه شده برای 1000 لیتر آب میباشد:
زمان مصرف | محصول | میزان مصرف | دلیل مصرف |
زمانی که طول شاخهها 40-30 سانتیمتر است | ارت 23 | 2-2/5 لیتر در هزار | جهت رشد اولیه بهتر و حفاظت از تغییرات دمایی |
فلورال 20-20-20 | 2 کیلوگرم در هزار | ||
زمانی که طول شاخهها 70-50 سانتیمتر است | سیفامین ب کا | 0/5 در هزار | جهت رشد اولیه بهتر و حفاظت از تغییرات دمایی |
فلورال 20-20-20 | 2 کیلوگرم در هزار | ||
قبل از گلدهی | ارت 23 | 2-2/5 لیتر در هزار | افزایش طول شاخه انگور |
برفست | 0/5-1 لیتر در هزار | ||
اواخر تشکیل میوه | سیفامین ب کا | 500 سیسی در هزار | افزایش طول خوشه انگور و کاهش خشک شدن شاخههای خوشه |
فلورال 20-20-20 | 2 کیلوگرم در هزار | ||
شروع تورم انگورها | اسید جیبرلیک | 10-20 قرص در 1000 لیتر | افزایش تورم انگور |
فلورال 20-20-20 | 2 کیلوگرم در هزار | ||
در حین تورم میوه | کالسیسان | 1/5-2 لیتر در هزار | بهبود درشت شدن حبهها |
فلورال پتاسیم | 1/5-2 کیلوگرم در هزار | ||
آلگاسیفو 3000 | 2 لیتر در هزار | ||
شروع رسیدن میوه | بورک 37 | 2 کیلوگرم در هزار | بهبود رنگ و مزه و افزایش درصد قند و زودرس کردن
تکرار 2-3 بار به فاصله 10-7 روز |
بیولایت | 200 گرم در هزار | ||
آلگاسیفو 3000 | 2 لیتر در هزار |
کاربرد جیبرلین در انگور
- مهمترین کاربرد این هورمون در بالا بردن میزان محصول و افزایش اندازه حبه انگور میشود. زیرا در این گونه گیاهان که خاصیت بکرزایی در آنها زیاد است باعث بهبود کیفیت و کمیت میوه میشود این عمل بسته به زمان کاربرد به دو صورت انجام میشود:
- محلول پاشی پیش از عمل باروری یعنی حدود 10 روز قبل از ریزش گلبرگها یا کلاهک گلها صورت میگیرد که این عمل باعث از بین رفتن مادگی و تولید حبههای بدون دانه حاصل از بکرزایی میشود و همچنین با ریزش تعدادی از حبهها است و در نوع یاقوتی باعث باز شدن خوشه و بالا رفتن کیفیت محصول میشود
- محلول پاشی پس از انجام عمل باروری و تشکیل حبهها یعنی از زمان ریزش حدود 75 درصد کلاهکها به بعد انجام میگیرد در این حالت تک حبهها درشتتر شده و محصول ازدیاد میشود.