پوساندن کود دامی با استفاده از زئولیت پتاسیمی
در ایران روشهای مختلفی برای پوساندن در کود دامی از دیرباز تا کنون استفاده می شده که از جمله معایب آن می توان به دیر پوسیده شدن کود و از دست دادن عناصر مغذی و ریز مغذی اشاره کرد.
یکی از عناصر و مواد مهمی که در پوسیده شدن کود نقش مهم و بسزایی دارد زئولیت پتاسیمی می باشد.
فواید استفاده از زئولیت پتاسیمی:
حفظ عناصر کود
حفظ رطوبت خاک
کاشت گیاهان سالم و ارگانیک و محصول سالم و ارگانیک
استفاده کمتر از کود و سموم شیمیایی
ذخیره مواد کودی و املاح و رطوبت مورد نیاز درخت و برگرداندن آن در موقع نیاز آبی و مواد مورد نیاز گیاه یا درخت
پوساندن کود در حدود 20 الی 25 روز در مقایسه با روش سنتی که حدود 4 الی 5 ماه زمان نیاز دارد.
به هیچ عنوان در موقع پوساندن کود داغ نمی شود و مواد آلی کود از بین نمی رود.